Ion Dichiseanu îşi sărbătoreşte ziua onomastică: Aşa voi rămâne, până mă strigă Dumnezeu la catalog VIDEO

Maestrul Ion Dichiseanu îşi sărbătoreşte ziua onomastică. Marele actor a povestit pentru România TV că de ziua sa se va întâlni cu nişte prieteni dragi şi vor merge la un restaurant cu muzică lăutărească.

07 ian. 2016, 12:38
Ion Dichiseanu îşi sărbătoreşte ziua onomastică: Aşa voi rămâne, până mă strigă Dumnezeu la catalog VIDEO

Marele actor Ion Dichiseanu a declarat, la România TV, că de ziua lui îşi doreşte să fie sănătos.

Să fiu sănătos să bucur oamenii în continuare. Chiar le doresc la început de an, în 2016, sănătate, să fie sănătoşi, să aibă grijă de ei să fie mai buni şi guvernanţii să le mai dea o şansă de supravieţuire, să se bucure de viaţă să o ducă mai bine în 2016, iar de Sfântul Ioan doresc tuturor oamenilor să fie sănătoşi, să vă iubiti copiii, ce poate să fie mai frumos. Dumnezeu înseamnă iubire, să fiţi mai buni, bunătatea este ruptă din soare, se pare că unii au uitat de Dumnezeu„, a spus Ion Dichiseanu.

Maestrul a spus că a fost sunat de foarte multă lume şi că îşi doreşte să se întâlnească cu nişte prieteni apropiaţi la un restaurant cu muzică lăutărească.

Ca tot românul, m-au sunat foarte mulţi cunoscuţi, prieteni şi am redus din cauza posibilităţilor, cu bugetul cum spunea un personaj din Caragiale, îmi vin nişte apropiaţi sufletului meu, în frunte cu Corina Dumitrescu. Ne vom întâlni la un restaurant cu muzică cum îi plăcea lui tata, cu muzică lăutărească. Câteva din ele mai ştiu şi eu, câteva melodii. Eram mic trebuia să învăţ. Abia aştept să îmi îmbrăţişez prietenii, pe unii nu i-am mai văzut. Aşa voi rămâne, până voi închide, până Doamne-Doamne mă va striga la catalog. Eu zic mereu un actor nu are vârstă. Vă îmbrăţişez cu drag, să ne vedem, să trăim, să mă aplaudaţi cât mai mulţi ani, cât o vrea Dumnezeu. Vă sărut, vă iubesc. La mulţi ani„, a spus actorul.

Citeşte şi Ion Dichiseanu: „Eram timid, m-am culcat cu o fată abia la 21 de ani”