Ion Dichiseanu, printre ULTIMII care l-au văzut ÎN VIAŢĂ pe Sergiu Nicolaescu. Vezi ce şi-au spus

Zeci de mari actori români au participat duminică la o petrecere în Capitală, pentru a sărbători onomastica omului de afaceri Ion Antonescu. Mai mulţi mari actori au vorbit la România TV şi despre marele regizor Sergiu Nicolaescu. Ion Dichiseanu a povestit că a mers la spital, în vizită la Sergiu Nicolaescu, cu patru zile înainte ca mare regizor să moară.

06 ian. 2013, 20:44
Ion Dichiseanu, printre ULTIMII care l-au văzut ÎN VIAŢĂ pe Sergiu Nicolaescu. Vezi ce şi-au spus

„Am fost, dar nu am rezistat să merg şi la cimitir. Am fost 4 zile înainte de a muri la spital şi am avut chiar un diferend cu Dana, că de ce am intrat în reanimare. Voiam să-l văd. M-a chemat Doamne Doamne să mă duc să îl văd. Exact când a auzit vocea a deschis ochii şi mi-a zis „Ioane”. La Cercul Militar când m-am dus să duc o floare am pus mâna pe coşciug şi am trecut prin întâmplări şi bune şi rele, mai ales bune. Cu el m-am înţeles extraordinar, a fost ceva de bună prietenie. Era foarte econom în vorbe, nu pot spune că era un tip introvertit, dar avea o reţinere a lui, era un tip care nu spunea ce îl doare. Cine îl ştia ca om nu putea să se supere pe el”, a precizat, la România TV, Ion Dichiseanu.

Trupul neînsufleţit al marelui regizor Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. Urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu va fi dusă la Târgu Jiu şi va fi depusă în cavoul familiei, a declarat sora regizorului.