Ion Iliescu a fost externat vineri

Decizie de ultimă oră a medicilor. După ce a fost spitalizat și operat de urgență pe 1 Aprilie, Ion Iiliescu, fost președinte al României și al PSD se recuperează în timp record. Transferat ieri de la Terapie Intensivă la Cardiologie, Ion Iliescu a fost externat.

05 apr. 2019, 05:33
Ion Iliescu a fost externat vineri

UPDATE: Ion Iliescu a fost externat vineri în jurul prânzului.

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu a fost internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu.

Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. „În după amiaza zilei de 1 aprilie 2019, Ion Iliescu, fost Preşedinte al României a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu Bucureşti, cu diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă.

După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezulat final foarte bun.
În prezent domnul Ion Iliescu se află în perioda postoperatorie imediată în secţia ATI 1 a Institutului nostru, este stabil şi în afara unui pericol imediat. Orice declaraţii ulteriore se vor face cu doar cu acordul expres al pacientului”, se preciza în comunicat.