ION ILIESCU împlineşte 85 de ani. Ponta: Ne dorim să ajungem şi noi la vârsta domniei sale

Ion Iliescu împlineşte, marţi, vârsta de 85 de ani. Liderul PSD Victor Ponta i-a urat, luni, "La mulţi ani!" preşedintelui de onoare al partidului, cu o zi în avans, exprimându-şi speranţa ca şi social-democraţii să ajungă la vârsta acestuia.

02 mart. 2015, 10:03
ION ILIESCU împlineşte 85 de ani. Ponta: Ne dorim să ajungem şi noi la vârsta domniei sale

Ion Iliescu îşi sărbătoreşte marţi ziua de naştere. Fostul şef al statului împlineşte 85 de ani, el fiind născut în 3 martie 1930.

„Şi, deşi cu o zi mai devreme, dar vreau în numele dumneavostră – o să-i spun şi personal mâine – să-i spun «La mulţi ani!» domnului IoIon Iliescusă-i mulţumim pentru tot ce a făcut şi să ne dorim să ajungem şi noi la vârsta domniei sale – măcar o parte dintre noi – şi sper sincer ca luna martie să fie într-adevăr cu primăvară, că iarnă a fost destulă”, a spus Victor Ponta, în debutul şedinţei BPN a PSD.

În ultimii ani, Ion Iliescu a preferat să-și petreacă zilele onomastice și aniversare în familie. Conform unor surse social-democrate, apropiate fostului președinte, marți va avea loc un concert în onoarea acestuia la Ateneul Român.

CITEŞTE ŞI Ion Iliescu: Voi veni la Congresul PSD care va judeca dacă Victor Ponta trebuie să rămână preşedinte