Ion Iliescu, internat de urgenţă la Spitalul Elias. UPDATE: ultimul diagnostic al medicilor

Ion Iliescu a fost transportat de urgenţă, vineri, la Spitalul Elias din Capitală. Surse medicale susţin că fostul preşedinte al României a fost consultat şi a fost programat pentru mai multe analize..

01 iun. 2019, 08:54
Ion Iliescu, internat de urgenţă la Spitalul Elias. UPDATE: ultimul diagnostic al medicilor

UPDATE: Fostul președinte al României Ion Iliescu rămâne în continuare sub tratament la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală, anunță reprezentanții unității spitalicești, care precizează că starea de sănătate a fostului șef de stat evoluează favorabil.

„Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu evoluează favorabil. Investigațiile și tratamentul vor fi continuate în condiții de internare”, au transmis reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență Elias, prin intermediul unui comunicat de presă remis sâmbătă.

UPDATE: Spitalul Elias a confirmat că Ion Iliescu a fost internat, vineri, după ce s-a prezentat cu febră. „In cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sănătate, in contextul unui sindrom febril recent instalat”.

România TV anunţă că Ion Iliescu s-a simţit foarte rău şi a fost, practic, cărat pe braţe, nefiind în stare să se ţină pe picioare.

Rechizitoriul în dosarul Revoluţiei a ajuns la instanţa supremă. Ion Iliescu este acuzat de infracţiuni contra umanităţii

Ion Iliescu a mai avut probleme grave de sănătate în acest, fiind operat pe cord, pe 1 aprilie, cu un rezultat final foarte bun la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu”. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

Ion Iliescu a fost, vineri, singurul dintre toţi preşedinţii de după 1989 care a lipsit de la discursul ţinut de Papa Francisc la Catedrala Mântuirii Neamului.