Ion Iliescu, din nou la Spitalul Elias

Ion Iliescu s-a prezentat din nou la Spitalul de urgenţă Elias din Capitală la doar două săptămâni după ce părăsise spitalul în urma unui episod de febră puternică. Fostul preşedinte ar avea din nou probleme cu inima, spun surse citate de România TV. 

25 iun. 2019, 06:55
Ion Iliescu, din nou la Spitalul Elias

Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, s-a prezentat marţi dimineaţă la spital. Potrivit unor surse medicale, Ion Iliescu a ajuns din nou la spital pentru un control. 

În ultima vreme, fostul președinte Ion Iliescu a tot ajuns pe mâna medicilor, având aceeași problemă de sănătate. Ultima dată, Ion Iliescu a ajuns de urgenţă la spital în data de 31 mai, iar medicii au decis să-l interneze pentru că avea febră puternică. A stat sub tratament o săptămână, iar la începutul lunii iunie a fost externat.

Ion Iliescu a mai avut probleme grave de sănătate în acest an, fiind operat pe cord, pe 1 aprilie la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic. În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.