Ion Rădoi, preşedintele sindicatului de la metrou: „Directorul Metrorex vrea să ne scoată din sediu. Eu nu ies decât dacă îmi dau foc, dacă mă omoară”

Liderul Sindicatului Liber Metrorex, Ion Rădoi, susține că a primit o adresă din partea directorului companiei prin care se solicită evacuarea sediului din Piața Unirii.

24 mai 2021, 13:03
Ion Rădoi, preşedintele sindicatului de la metrou: „Directorul Metrorex vrea să ne scoată din sediu. Eu nu ies decât dacă îmi dau foc, dacă mă omoară”

Ion Rădoi arată că în locul sindicaliștilor acel sediu va reveni celor de la jandarmerie şi ameninţă că nu va părăsi clădirea.

”Vineri am primit o adresă de la directorul Metrorex în care spune clar că trebuie să părăsim sediul din Piața Unirii, după 31 de ani și ne oferă în schimb un sediu la depoul Pantelimon. Adică ei vor să ne scoată din sediul unde are toată lumea acces, unde avem sediul legal, avem act juridic în sensul acesta (…) Ei vor să dea sediul sindicatelor de la metrou către jandarmerie, iar pe noi să ne mute în Pantelimon (…) Eu din sediul ăsta nu ies decât dacă îmi dau foc, dacă mă omoară. Ei s-ar putea să aibă o surpriză și noi să nu mai plătim chiria pentru birourile lor de la etajul 9, acolo unde se plătește o chirie de 400.000 de euro.

Ion Rădoi: „Domnul Drulă să mai înveţe diplomaţie. Din informaţiile pe care le avem, vor să vândă tot ce mai este de vândut în ţara asta”

După ce au încercat să micșoreze salariile cu 25%, în condițiile în care au anunțat reducerea numărului de personal, atunci când noi avem deficit personal. Nu știu, dar se pare că există un interes din partea franceză, că au dat deja comandă de planuri noi la Facultatea de Arhitectură pentru a construi noi spații pe locul celor demolate.

Eu aș transmite prin intermediul dumneavoastră ca domnul general Drulă să mai învețe și nițică diplomație, că tehnic este mai greu să mai învețe acum.

Nu știu ce au de gând, dar din datele pe care le avem vor să vândă tot ceea ce mai este de vândut în țara asta, iar acolo unde au de a face cu servicii de stat să le externalizeze.”, a spus Ion Rădoi, conform Stiripesurse.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă: „De ce numai eu încerc să ajut oamenii? Ceilalţi parlamentari de ce nu fac nimic?” VIDEO


loading...
Partenerii noștri