Ion Ţiriac a dat LOVITURA. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Publicat: Joi, 25 August 2016 18:30 // Actualizat: Joi, 25 August 2016 18:30 // Sursa: romaniatv.net

Ion Ţiriac a obţinut peste 50 de milioane euro, la doar trei ani de la deschiderea unei companii specializate în tradingul cu produse petroliere, potrivit zf.ro.

Oil Energy Trading, firma care face parte din divizia de energie a Ţiriac Holdings, a terminat anul trecut cu afaceri de 226 de mi­lioane de lei (circa 50 de mi­lioa­ne de euro), în creştere cu 5% faţă de 2014. Totodată, firma a ter­minat anul cu un profit net de 1,5 milioane de lei.

Singurul miliardar român, Ion Ţiriac, şi-a completat colecţia de maşini cu noul Ferrari de peste un milion de euro

Oil Energy Trading este un busi­ness demarat în 2012, pe site-ul com­paniei precizându-se că obiec­ti­vul este de a deveni până la finalul anului viitor unui dintre liderii pieţei de trading cu produse petroliere din România, pentru ca la finalul anului 2022 să ocu­pe o poziţie similară pe piaţa din Sud-Estul Europei.

Tradingul cu produse petro­liere, adică livrările de car­buranţi, mai ales motorină către marii consumatori, este o pia­ţă care a suscitat atenţia multor antreprenori locali. Oscar Downstream sau Rottco Consult sunt doar câteva ditre fimele controlate de antreprenori locali care au ajuns de la zero la sute de milioane de euro alimentând creş­te­rea consumatorilor comerciali.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ion Ţiriac Oil Energy Trading Ţiriac Holdings
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 aug 21:27
Răspunde | Votează email 1 email
branzoi
Tot n-am aflat ce grad are melitianul asta !!??.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H