Ion Țiriac a făcut un gest impresionant pentru cei nevoiași. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o de Sărbători

Ion Țiriac a dat dovadă de multă generozitate, astfel că de Crăciun și-a dorit să facă o bucurie celor nevoiași. Afaceristul a cheltuit 400.000 de euro pentru pachete de alimente destinate familiilor fără posibilități financiare.

25 dec. 2020, 21:55
Ion Țiriac a făcut un gest impresionant pentru cei nevoiași. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o de Sărbători

Ion Țiriac are o avere estimată la 1,3 milioane de euro, iar de sărbători a făcut o mare bucurie persoanelor fără posibilități.

Ion Ţiriac 400.000 de euro înainte de Crăciun

Ion Ţiriac a cumpărat pachete cu alimente pentru mai multe familii nevoiaşe, provenite în special din Moldova. Fiecare pachet conţinea alimente în valoare de aproximativ 100 de euro, potrivit playsport.ro.

“S-au cumpărat alimente de peste 400.000 de euro. Mâncare caldă, precum sarmale, cozonaci, dar şi carne şi alte alimente. Fiecare pachet a avut o valoare de 100 de euro. Aproximativ 4000 de persoane au beneficiat de ajutor, mulţi dintre ei vârstnici, proveniţi din diferite sate din Moldova, care nu ar fi avut ce să pună pe masă. Ion Ţiriac a făcut acelaşi gest şi de Paşte”, a declarat un apropiat al lui Ion Ţiriac.

În 2020, Ion Țiriac a cheltuit aproape 10 milioane de euro pe donaţii

Ion Țiriac are obiceiul să doneze sume importante de bani pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

Printre altele, afaceristul a donat în luna martie, în plină pandemie, 2,6 milioane de euro pentru ajutorarea a 80.000 de familii. De aceşti bani au fost cumpărate alimente. De asemenea, a făcut donaţii de două milioane de euro pentru românii din Spania care au fost afectaţi de pandemia de coronavirus.

În plus, omul de afaceri susţine de peste un sfert de secol un cămin de bătrâni şi o casă de copii, cu 600.000 de euro anual, respectiv 700.000 de euro, conform telekomsport.

Ei sunt cei mai bogați români ai anului 2020. Cine i-a luat locul lui Ion Țiriac și pe ce loc se află acum fostul tenismen