Ion Ţiriac, AVERTISMENT PUBLIC. Miliardarul român, un nou mesaj ameninţător către GUVERN

Publicat: Joi, 14 Noiembrie 2019 21:54 // Actualizat: Joi, 14 Noiembrie 2019 21:56 // Sursa: romaniatv.net

Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat, joi, după Adunarea Generală a FRT, că tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă "foarte, foarte grea" după "era Simona Halep" având în vedere faptul că instituţia pe care o conduce a rămas fără finanţare de peste doi ani din partea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Foto: gandul.info

Ion Ţiriac speră ca noul ministrul al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, să găsească o soluţie în ceea ce priveşte finanţarea.

"Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă după 'era Halep'. Noi am avut şi încă avem acest fenomen Halep, dar după ce se încheie vom avea un gol imens care va fi extrem de greu de umplut. Pentru că îl poţi umple numai dacă semeni acum şi culegi peste 10 ani. O să vedem de unde vin şi banii, dacă nu prin finanţare de la Guvern, atunci o să îi găsim în altă parte. Domnul Stroe zice că are toată bunăvoinţa să găsească o soluţie pentru finanţare, acum să vedem unde este soluţia", a spus Ion Ţiriac pentru Agerpres.

Ion Ţiriac acuză: "Federaţia Română de Tenis a ajuns bătaia de joc a sportului românesc"

Ion Ţiriac a menţionat că rolul de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis nu este aşa de greu pentru că are în jurul său o echipă care munceşte pentru binele acestui sport: "A fost prima Adunare Generală de la alegeri, o Adunare Generală normală, fără probleme. S-a citit tot ce s-a făcut în cadrul federaţiei, iar eu mi-am dat cu părerea despre ce s-a făcut în ultimele 5 luni în care am progresat cum a trebuit să progresăm. Acum vedem ce se poate face în continuare. Milionul de dolari îl faci într-o zi şi poţi să-l pierzi în 2 ore. Ca preşedinte de federaţie nu e aşa greu pentru că eu îi am pe aceşti oameni în jurul meu, care au muncit. Şi au muncit voluntar, pentru că ei nu sunt salariaţi ai federaţiei. Sunt nişte oameni care iubesc tenisul şi muncesc pentru el".

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis s-a desfăşurat, joi, în prezenţa a 21 de membri după ce miercuri şedinţa a fost declarată nestatutară din lipsă de cvorum (doar 7 membri prezenţi).

Acesta este al doilea an în care Federaţia Română de Tenis nu primeşte finanţare de la bugetul de stat din cauza problemelor juridice. Fostul candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis, dar şi la un post de vicepreşedinte, Marius Vecerdea, tergiversează soluţionarea apelului în procesul deschis de acesta prin care contestă alegerea lui Ion Ţiriac la conducerea instituţiei, arăta conducerea FRT.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Federaţia Română de Tenis FR Tenis FRT Ion Ţiriac Marius Vecerdea MTS
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7785
RON
06 Dec
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H