Ion Ţiriac candidează împotriva antrenorului lui Klaus Iohannis la FR Tenis

Ion Țiriac a anunțat că va candida la președinția FR Tenis după o perioadă în care acesta nu s-a implicat pentru a avea funcții de conducere.

04 iun. 2019, 13:47
Ion Ţiriac candidează împotriva antrenorului lui Klaus Iohannis la FR Tenis

Ion Țiriac va fi probabil următorul președinte al federației în încercarea de a dezvolta acest sport în România care în ultimul timp a cunoscut un reviriment datorită Simonei Halep.

Candidatura lui Ion Țiriac l-a convins pe George Cosac, actualul președinte, să nu mai participe din nou la alegeri.

Ion Ţiriac, şanse mari să devină noul preşedinte al FR de Tenis. George Cosac renunţă să candideze, în faţa miliardarului

„Va linişti apele în tenisul românesc. Ştie cel mai mai bine ce e de făcut pentru tenisul din România. E un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare”, a declarat fostul tenismen Ilie Năstase.

Ceilalți patru candidați la FR Tenis sunt președintele Tenis Club Herastrau, Ion Ţupa, Răzvan Itu, director general în cadrul FRT, Liviu Ursuleanu, fost vicepreşedinte al FR Tenis, şi Marius Vecerdea, preşedintele Tenis Club Pamira Sibiu.

Ion Țiriac este cel mai bogat român la ora actuală, inclus de Forbes în top 1000. Țiriac are o avere estimată la un miliard de dolari.