Ion Ţiriac, DESFIINŢAT! Uite ce dezvăluie AMERICANII

Ion Tiriac ar fi comis doua greseli imense in incercarea de a schimba radical legile nescrise ale tenisului, prin infiintarea unui nou turneu de Grand Slam, cel de la Madrid, pe care il detine, scrie presa americana.

08 mai 2014, 14:00
Ion Ţiriac, DESFIINŢAT! Uite ce dezvăluie AMERICANII

Ion Tiriac a comis doua greseli importante, intrucat nu si-a respectat anumite promisiuni, iar apoi nu a tinut cont de traditii, scriu jurnalistii de la tennis.com, citati de ziare.com.

„Visul lui Tiriac a fost sa creeze inca un turneu de Gran Slam. A fost clar si rational in privinta acestei decizii. Tiriac a vandut excelent aceasta idee, dar ce a fost capabil sa promita acum pare a fi o problema. Totul a fost irezistibil pentru zeii tenisului. Schimbarile nu au placut.

Mai este un factor important de luat in seama: rolul Barcelonei. Tinand cont ca Madrid este capitala Spaniei si gazduieste un turneu ATP 1000, te-ai gandi ca acesta ar fi cel mai important turneu din tara. Dar Barcelona ramane cu onoarea deoarece este al 11-lea turneu ca vechime din lume, are prestigiu, legaturi cu regalitatea si joaca o importanta in cariera jucatorilor spanioli”, au scris americanii.

Turneul lui Ion Tiriac, dotat cu premii totale in valoare de 8 milioane de euro, se desfasoara in aceste zile la Madrid.