Ion Ţiriac face dezvăluiri în L’Equipe. De ce s-a certat cu organizatorii de la Roland Garros

Ion Ţiriac a dezvăluit, într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, că a fost foarte nemulţumit de o decizie luată de organizatorii de la Roland Garros.

09 iun. 2014, 16:27
Ion Ţiriac face dezvăluiri în L’Equipe. De ce s-a certat cu organizatorii de la Roland Garros

Ion Ţiriac a fost prezent weekend-ul trecut atât la finala Halep – Şarapova, cât şi la finala masculină, dintre Rafael Nadal şi Novak Djokovic. Într-un interviu pentru L’Equipe, Ion Ţiriac a povestit că deţine o lojă pe arena centrală din anii ’70, chiar dacă nu o ocupă decât câteva zile pe an. „Spre deosebire de Năstase şi de alţii care n-au muncit o zi în viaţa lor, eu muncesc foarte mult„, a glumit Ion Ţiriac.

Citeşte şi Simona Halep, oficial pe locul 3 în clasamentul WTA

Ion Ţiriac a povestit cum l-a convins pe Philippe Chatrier, preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis între 1973 şi 1993, să facă mai multe loje şi astfel, mărindu-se numărul de locuri, şi banii încasaţi de pe urma lor să fie mai mulţi. Totodată, ea a dezvăluit cum într-un an n-a fost prezent la Roland Garros, în semn de protest faţă de preţul biletelor. „M-am supărat pe el fiindcă a triplat preţul la loje. Am refuzat să plătesc şi un an am stat fără„, a povestit Ion Ţiriac.

Vezi şi Imagini de senzaţie: Şarapova, în fustă mini şi cu tocuri cui, cu trofeul Roland Garros în braţe VIDEO&FOTO