Ion Țiriac, gata să-și ia adio. Miliardarul a plătit 80.000 de euro pentru cel mai luxos loc de veci

Ion Țiriac, cel mai bogat om din România, a ajuns la vârsta de 83 de ani și s-a pregătit deja pentru momentul trecerii în neființă.

31 ian. 2023, 12:45
Ion Țiriac, gata să-și ia adio. Miliardarul a plătit 80.000 de euro pentru cel mai luxos loc de veci
Ion Țiriac a cumpărat locuri de veci pentru moștenitorii săi

Ion Țiriac are o avere uriașă și pentru că a ajuns la o vârstă destul de înaintată s-a gândit să dea mai multă atenție locului de veci. Miliardarul a achiziționat 18 cripte pentru el și familia sa.

La sfârșitul anului trecut, averea estimată a fostului tenismen era de 8,5 miliarde de lei. Acesta a fost căsătorit o singură dată, timp de doi ani, cu handbalista Erika Braedt, însă a avut mai multe relații și cu alte femei, doar că acestea nu au fost oficializate. Ion Țiriac are trei fii declarați oficial, dar spune că are mult mai mulți copii.

Citește și: Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, parcurs fulminant: de la dansator profesionist la dezvoltator imobiliar de succes: „Sportul de performanță te formează ca om, îți oferă o pregătire și o determinare la nivel psihologic pe care nicio școală nu ți-o poate preda”

Ajuns la 83 de ani, acesta a mărturisit că averea lui va fi împărțită în 33 de „felii egale”, iar toți moștenitorii săi vor primi aceeași sumă de bani.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat Ion Țiriac.

Pe lângă avere, Țiriac a lăsat moștenire 18 cripte în cel mai cunoscut cimitir din București, unde multe celebrități își duc somnul de veci.

Citește și: Florin Călinescu schimbă macazul după ce a renunţat la televiziune: „Libertatea mea de acum începe. Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde”

Ion Țiriac, loc de veci de 80 de mii de euro

Suma pe care a plătit-o pentru cele 18 cripte este una colosală. Opulența ajunge la cele mai înalte cote, miliardarul plătind 80.000 de euro pentru locul de veci. Întreaga construcție va fi din marmură și granit, 12 cripte vor fi subterane, iar 6 supraterane.

Potrivit lui Ilie Năstase, Țiriac i-a îndemnat și pe prietenii lui să facă achiziții de acest fel.