Ion Ţiriac a demolat aproape toate halele din zona Giuleşti. Clădirile IFMA vor fi înlocuite cu un complex rezidenţial de lux

Ion Țiriac este proprietarul celor 25.770 metri pătraţi pe care funcţiona Societatea Română de Ascensoare, iar de câteva zile au fost puse la pământ aproape toate halele din zona Giulești.

21 ian. 2020, 15:17
Ion Ţiriac a demolat aproape toate halele din zona Giuleşti. Clădirile IFMA vor fi înlocuite cu un complex rezidenţial de lux

Ion Țiriac a demarat deja, la mai puțin de o stație de tramvai de noul stadion din Giulești, un alt șantier.

Astfel, în ultima lună au fost puse la pământ șase corpuri de clădire. Pe vremuri aici funcţiona Societatea Română de Ascensoare IMFA, dar după Revoluţie, Ion Țiriac a achiziționat cei 25.770 de metri pătrați din zonă.

Sophie Ayad, femeia cu care Ion Ţiriac are doi copii, face dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre MILIARDAR

Conform Libertatea, Ion Țiriac va ridica pe teren un complex rezidențial de lux cu birouri și apartamente, penthouse-uri spațioase dotate cu piscină, spa interior și aparatură de ultimă generație.

Fata lui Ion Ţiriac, incendiară! Ioana Ţiriac s-a pozat în cele mai sexy ipostaze FOTO

Pe lângă terenul din Giulești, miliardarul mai deține o suprafață consistentă în zona centrului expozițional Romexpo din București. Pe ansamblul de 5,56 hectare urmează să fie ridicate clădiri de locuințe, birouri, magazine, un hotel, dar și un show-room auto.