Ion Ţiriac, lovitură de 250 DE MILIOANE DE EURO! Asta este AFACEREA SECOLULUI

Ion Ţiriac este cel mai bogat român, cu o avere evaluată la 1,2 miliarde de euro. Omul de afaceri este gata să dea acum o lovitură care îi va aduce în conturi încă 250 de milioane de euro.

22 iun. 2018, 05:22
Ion Ţiriac, lovitură de 250 DE MILIOANE DE EURO! Asta este AFACEREA SECOLULUI

Ion Tiriac negcoiaza vanzarea turneului de la Madrid. Reprezentantii romanului au avut o prima intalnire cu oficialii Primariei Madrid pentru a stabili soarta turneului de tenis din capitala Spaniei. La finalul intalnirii, oficialii Primariei Madrid au anuntat ca discuta posibilitatea de a cumpara turneul de tenis de la Ion Tiriac.

„De ce sa nu facem asta? Daca ni se cere un pret rezonabil, il cumparam”, a spus Luis Cueto, coordonatorul general al Primariei Madrid, potrivit El Espanol.

Ion Ţiriac a provocat un SCANDAL MONSTRU. Miliardarul este acuzat de ŞANTAJ

Potrivit informatiilor din presa, Ion Tiriac cerea peste 250 de milioane de euro in schimbul turneului in urma cu trei ani, cand a avut alte runde de discutii. Reprezentantii Primariei Madrid spun ca vor sa cumpere turneul pentru a nu mai fi obligati sa-i plateasca anual lui Tiriac o suma de pana la 10 milioane de euro pentru ca acesta sa pastreze competitia in capitala Spaniei.