Ion Ţiriac, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru preşedintele Klaus Iohannis

Ion Ţiriac i-a adresat o rugăminte specială lui Klaus Iohannis, preşedintele României, legată de viitorul sportului românesc.

02 nov. 2015, 15:04
Ion Ţiriac, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru preşedintele Klaus Iohannis

Ion Tiriac i-a cerut lui Klaus Iohannis sa intervina dupa ce echipa nationala feminina de gimnastica a ratat calificarea directa la Jocurile Olimpice din 2016.

„Dezastrul din gimnastica de acum sper sa aduca si un lucru bun. Va rog frumos domnule presedinte, rugati-i si dumneavoastra, ca eu sunt implicat in treaba asta, domnul presedinte, domnul cine o fi, domnul… Gabi Szabo, Comitetul Olimpic, toti care sunt… Tineretul nostru nu mai are o sanatate prin care poate sa ne dea campioni. Nu mai avem o selectie naturala suficienta. Au 39 de de sportive in lotul largit de gimnastica, iar Nadia are in clubul ei, in Statele Unite, 3.500, intr-un singur club”, a spus Ion Tiriac la Pro Tv.

Ion Tiriac i-a multumit lui Victor Ponta si a dezvaluit ca Iohannis este si el dispus sa ajute sportul romanesc: „Domnul Ponta, multumesc mult ca dintr-o agentie de voiaj ati facut sportul minister. Este un om care s-a implicat putin in sport, asa cum si domnul presedinte, ridic palaria, am avut onoarea sa-l vad o data de cand e presedinte, si a promis ca o sa se aplice si implice in treaba cu sportul!”.