S-a aflat marele secret al celui mai bogat român. Care este porecla lui Ion Ţiriac

Publicat: Marţi, 18 Februarie 2020 15:30 // Actualizat: Marţi, 18 Februarie 2020 15:30 // Sursa: romaniatv.net

Ilie Năstase a dezvăluit unul dintre secretele miliardarului Ion Ţriac la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", moderată de Ovidiu Ioaniţoaia.

Ilie Năstase a dezvăluit care e porecla pe care i-au dat-o copiii săi lui Ion Țiriac.

"Ion Țiriac e mare amator de vânătoare. Copiii mei îl poreclesc "Pușca". Mereu îmi zic copiii: "Tata, Țiriac ăsta de ce mereu vânează căprioare?". "Măi, e un sport popular. Nu le omoară de tot". "Nu, nu! Am văzut că le omoară!". "Și lui tata îi plac căprioarele!". "Cum? Și tu împuști?". "Nu! Eu le bag în pat!", a spus Ilie Năstase.

Sophie Ayad, femeia cu care Ion Ţiriac are doi copii, face dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre MILIARDAR

Ilie Năstase, 73 de ani, a povestit un episod şocant care a avut loc în decembrie 1989, imediat după fuga lui Nicolae Ceaușescu.

Fata lui Ion Ţiriac, incendiară! Ioana Ţiriac s-a pozat în cele mai sexy ipostaze FOTO

"Ion Țiriac avea o pușcă de la Maurer (n.r. - Ion Gheorghe Maurer, fost ministru în era comunistă), model "Holland Holland". Mi-a zis mie de vreo două ori să i-o aduc în Franța, la Paris. Am vorbit cu Valentin (n.r. - Valentin Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceauşescu) și când credeți că mi-a ieșit aprobarea să ies cu pușca? În ziua Revoluției! Eu eram cu pușca într-o geantă de piele. Eram cu Cornel Dinu și mă duceam cu ea la aeroport. Atunci s-au împușcat niște soldați... Aveam totul de la poliție, era pușcă de vânătoare. M-am suit cu pușca în avion! Ambasadorul Franței m-a băgat în avionul în care era toată ambasada. Eram într-un Air France! Îmi spunea că nu ne va ataca nimeni", a dezvăluit Năstase. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ilie Năstase Ion Ţiriac porecla Ion Tiriac puşcă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H