Ion Ţiriac pregăteşte o nouă lovitură. În ce sport investeşte miliardarul român: „Vrem acelaşi lucru ca în tenis”

Ion Țiriac investește într-un alt sport. Noul proiect are în prim-plan un turneu de golf, organizat la Madrid.

25 sept. 2019, 09:41
Ion Ţiriac pregăteşte o nouă lovitură. În ce sport investeşte miliardarul român: „Vrem acelaşi lucru ca în tenis”

Gerard Tsobanian, mana dreapta a lui Ion Tiriac, susține că miliardarul român are gânduri mari cu competiția ce va avea loc între 3 și 6 octombrie.

„Vrem să facem același lucru pe care l-am făcut și în tenis. Am început în urmă cu 18 ani cu un turneu doar de băieți și o arenă mica. Acum, turneul de tenis de la Madrid este al treilea din Europa după Roland Garros și Wimbledon și al șaselea din lume. Spania este o țară cu o mare tradiție în golf. Este de asemenea țara cea mai turistică pentru pasionați de golf, astfel că avem o bază solidă pentru a crește. Vrem să facem Madrid capitala golfului, pentru ca oamenii să nu vină atrași de premii, ci pentru eveniment”, a spus Gerard Tsobanian.

Lovitură DEVASTATOARE primită de ION ŢIRIAC. Miliardarul a pierdut războiul cu AUTORITĂŢILE ROMÂNE

Inițial, acest turneu trebuia să se desfășoare în aprilie, însă Ion Țiriac a cerut ca această compeție să fie mutată toamna. Motivul e simplu. În luna mai, Ion Țiriac organizează turneul de tenis de la Madrid.

Turneul de golf de la Madrid face parte din circuitul Europe Tour, iar Ion Țiriac va oferi premii în valoare de 1,5 milioane de euro.