Ion Ţiriac primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. N-a mai păţit niciodată aşa ceva!

Serena Williams nu a uitat nici acum declaratia facuta de Ion Tiriac in 2018, cand romanul a spus despre ea ca "are 36 de ani si 90 de kilograme", motiv pentru care nu mai reprezinta un punct de interes in tenisul feminin.

27 mart. 2019, 06:45
Ion Ţiriac primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. N-a mai păţit niciodată aşa ceva!

Serena Williams a hotarat sa nu se inscrie nici la editia de anul acesta a turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Potrivit antrenorului Patrick Mouratoglou, americanca va reveni la Roma si nu la Madrid, asa cum era programul initial.

S-A AFLAT! Care este AVEREA REALĂ a lui ION ŢIRIAC. Ce loc ocupă miliardarul român în Top Forbes 2019

Serena Williams a procedat la fel si anul trecut. In aprilie 2018, cand Ion Tiriac a facut acele declaratii, americanca era pe tabloul de start, doar ca, dupa ce a auzit spusele romanului, a hotarat sa se retraga invocand faptul ca are febra.

„Voi avea o discutie cu el! Voi avea o discutie cu el, credeti-ma! A facut un comentariu ignorant, un comentariu sexist. Poate ca e un om ignorant”, afirma Serena Williams.

Dezvăluiri ŞOCANTE! Ion Ţiriac, implicat în mega-scandalul care cutremură România. Poate fi INCULPAT!

Dupa scandalul provocat de americanca in finala de la US Open, IOn Tiriac s-a luat iar de fostul lider mondial: „Cum poti sa ii dai 17.000 amenda, cand probabil oricare altcineva era suspendat vreo cinci ani. Ce legatura are ca e una din cele 4 miliarde de mame care au copii in lumea asta cu datul sfaturilor?”.