Ion Ţiriac primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Anunţ OFICIAL al AUTORITĂŢILOR

Ion Tiriac primeste o veste proasta din Spania. Luis Cueto, un reprezentant al Primariei Madrid, a anuntat ca negociaza diminuarea sumei de bani pe care i-o ofera anual lui Ion Tiriac pentru a pastra turneul de tenis in capitala Spaniei.

14 iun. 2017, 13:38
Ion Ţiriac primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Anunţ OFICIAL al AUTORITĂŢILOR

Ion Tiriac incaseaza anual 12 milioane de euro din partea autoritatilor, insa Luis Cueto a afirmat ca in acest moment negociaza o micsorare a sumei cu 7 milioane de euro.

Ion Ţiriac, reclamat la Garda Financiară din Madrid

„Consiliul Local plateste anual 12 milioane de euro si mi se pare prea mult cat ii dam. In acest moment renegociem contractul. Am fi de acord sa platim 5 milioane, adica cu 7 mai putin”, a spus Luis Cueto.

Cueto a explicat apoi cum foloseste Tiriac banii si ce beneficii are primaria in schimbul acestei sume de bani: „Primim cam 4.000 de bilete, pe care le impartim grupurilor sociale, in spitale, scoli si centre pentru imigranti. Din cele 12 milioane de euro, 5 sunt destinate premiilor. Vrem ca premiile sa fie egale atat pentru femei cat si pentru barbati. Daca vor sa plateasca barbatii mai bine, sa aduca bani din sectorul privat”, a adaugat Cueto.

Contractul dintre Primarie si Tiriac a iscat un scandal urias in Spania, iar compania omului de afaceri a fost reclamata la Garda Financiara.