Ion Ţiriac, revoltat de situaţia din tenis. „Ce facem noi cu sportul ăsta? Lagăr nazist?”

Ion Țiriac (81 de ani), proprietarul turneului de la Madrid, a vorbit în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre restricțiile severe impuse jucătorilor de tenis pe fondul pandemiei de coronavirus.

11 sept. 2020, 12:23
Ion Ţiriac, revoltat de situaţia din tenis. „Ce facem noi cu sportul ăsta? Lagăr nazist?”

Ion Țiriac afirmă că a aflat de la mai mulți jucători prezenți la New York măsurile restrictive pe care aceștia le-au avut de respectat, afaceristul oferind detalii și despre protocolul sanitar care o așteaptă pe Simona Halep la Roma.

Ce facem noi cu sportul ăsta? Mladenovic a spus, după ce a pierdut la US Open, că nici în pușcărie sau în lagărele naziste nu era atât de greu. Eu știu cum a fost de la mai mulți băieți și fete. Sute și sute de jucători sunt împreună într-un fel sau altul. Stai închis între patru pereți, într-un hotel complet izolat de toată lumea. La US Open, inclusiv mâncarea îți e adusă în fața ușii.

Domnul Benoit Paire, care a fost testat pozitiv, stătea cu doi polițiști la ușă. Poate că această securizare e corectă, dar e curios să te trezești închis, aproape ca într-un lagăr nazist, în loc să ai bucuria aia a tenisului. Halep ajunge la Roma. De la aeroport, se duce direct la hotel, sub gardă, iar apoi o testează„, a spus Ţiriac, în interviul pentru Gazeta Sporturilor.