Ion Ţiriac, schimbare spectaculoasă de look. Cum a surprins mangnatul pe toată lumea

Vineri au circulat pe internet imagini cu unul dintre ce mai bogaţi români, Ion Ţiriac, acesta surprinzând pe toată lumea printr-o schimbare de look radicală, chiar dacă fostul tenisman a împlinit 82 de ani.

29 ian. 2022, 13:16
Ion Ţiriac, schimbare spectaculoasă de look. Cum a surprins mangnatul pe toată lumea
Ion Ţiriac sare în ajutorul statului Român

Ion Ţiriac, primul român în topul Forbes, cu o avere estimată la 1,12 miliarde de dolari, a surprins în apariţia sa prin faptul că a renunţat la ochelari, de care în trecut nu se despărţea.

Omul de afaceri apare într-un dialog cu regizorul Tudor Giurgiu, pentru că Țiriac a acceptat să facă parte din distribuția filmului documentar „Nasty”, dedicat bunului său prieten, Ilie Năstase, scrie Click. În imagini, Ion Țiriac apare fără ochelari, tuns foarte scurt, iar barba și mustața sunt complet albe. este îmbrăcat într-un sacou grena, poartă cravată albastră și pantaloni gri petrol. Ion Țiriac predă, cu fiecare apariție, o lecție a eleganței, iar cele mai noi poze cu magnatul sunt cu adevărat spectaculoase.

Ion Ţiriac

Ţiriac are şi o familie superbă, doi nepoți pe care îi adoră și foste iubite pe care le respectă. Mai mult, în jurul său s-au aflat mereu doamne și domnișoare celebre, precum Andreea Marin, Anamaria Ferentz, Irina Deleanu sau Laurette.

Ion Ţiriac s-a căsătorit în 1963 cu pivotul Ştiintei Bucureşti, handbalista Erika Braedt, însă mariajul nu a durat decât doi ani. Marea lui iubire a fost însă americanca Mikette von Issenberg, un fotomodel celebru la vremea aceea şi care i l-a dăruit pe Ion Alexandru la 22 septembrie 1976. Ion Ţiriac mai are doi copii din relaţia cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană. Karim Mihai are 27 ani, iar şi Ioana Natalia, 24 de ani.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei. Ce a păţit juratul de la iUmor: „A fost pură răzbunare”