Ion Țiriac și-a scos iubita cu 45 de ani mai tânără la mall. Îmbrăcat în trening, miliardarul de 83 de ani a condus un SUV Maybach de 300.000 de euro

Ion Țiriac este în mare vână. La 83 de ani, celebrul afacerist și impresar și-a scos iubita în oraș. Influentul miliardar și-a făcut apariția într-o ținută sport în spațiul public.

02 dec. 2022, 14:54

Așa cum se poate observa în imaginile surprinse de paparazzii de la Playtech, partenera lui Ion Țiriac este o domnițoară tânără, „slim fit”, brunetă.

Vezi AICI mai multe fotografii cu Ion Țiriac și iubita sa. 

Cei doi îndrăgostiți s-au deplasat cu un Maybach, însoțiți de bodyguarzi.

Pe partenera lui Țiriac ar chema-o Teodora. Cu aceeași femeie și-ar fi făcut apariția miliardarul în spațiul public și acum câțiva ani, scrie presa de cancan.

 

Ion Țiriac are gusturi bune la femei. S-ar fi iubit și cu Laurette

 

De-a lungul timpului, despre Ion Țiriac s-a mai vorbit că ar fi avut o relație foarte apropiată cu mulatra Laurette, celebrul model ajuns vedetă de televiziune.

Cei doi au fost fotografiați pe litoralul românesc în anul 2016, unde misteriosul afacerist are mai multe proprietăți.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!”, a declarat Laurette, pentru Ciao.

Ion Țiriac are o avere estimată la două miliarde de euro. De-a lungul timpului, el nu s-a remarcat prin scandaluri, ci prin afaceri de succes, respectiv prin activitatea sportivă, de impresar și de filantropie.