Ion Ţiriac: Victor Ponta, mai bun decât Iohannis

Ion Ţiriac a făcut o analiză a situaţiei prezidenţiabililor, în cadrul emisiunii "După 20 de ani", iar între Victor Ponta şi Klaus Iohannis omul de afaceri l-a indicat drept favorit pe premierul în funcţie, motivând că experienţa dobândită la şefia Guvernului este net superioară celei de primar a liberalului de la Sibiu.

15 iun. 2014, 09:55
Ion Ţiriac: Victor Ponta, mai bun decât Iohannis

Ion Ţiriac a declarat ca în România un independent nu are nicio şansă şi a apreciat că pentru ţară cel mai bine ar fi ca stânga şi dreapta să desemneze câte un candidat la alegerile prezidenţiale.

„Dupa parerea mea ar trebui sa se ajunga intr-un context asta e stanga, asta e dreapta: alegeti voi un candidat, alegem noi un candidat. Si sa se aleaga ca la americani. Un independent in Romania nu are nicio sansa. Nu are priza nici la oamenii din Bucuresti, daramite din provincie”, a spus Ţiriac.

Omul de afaceri a opinat că Victor Ponta „nu are sanse să nu candideze” la alegerile prezidenţiale din noiembrie şi este convins că premierul ar câştiga o eventuală confruntare cu Klaus Iohannis. „Eu pe Iohannis l-am vazut de 3-4 ori in viata mea. Dumnealui vine dintr-un orasel in care nemtii au bagat foarte multi bani. Nu am nimin impotriva lui Iohannis. Deocamdata a fost un bun primar la o treaba mititica, iar domnul Ponta conduce un guvern de un an si ceva si il conduce, zic eu, decent”, a comentat Ion Ţiriac.