Ion Ţiriac, ANUNŢ DISPERAT de ULTIMĂ ORĂ. „O fac eu, daţi-mi BANII!”

Ion Ţiriac este gata să facă orice pentru ca România să nu piardă organizarea CE de gimnastică din 2017. Cum construcţia noii Săli Polivalente nici măcat nu a început, Ion Ţiriac a anunţat că va construi el una, în cadrul complexului pe care îl deţine la Otopeni.

09 nov. 2015, 06:37
Ion Ţiriac, ANUNŢ DISPERAT de ULTIMĂ ORĂ. „O fac eu, daţi-mi BANII!”

Ion Tiriac a discutat cu ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, si si-a manifestat intentia de a interveni. Tiriac spune ca va construi o Sala Polivalenta la Otopeni, pe terenul sau si va pune jumatate din suma. Autoritatile vor trebui sa plateasca jumatate din costurile de constructie, daca vor fi de acord cu planul lui Tiriac.

„Daca nu mai fac Sala Polivalenta, o fac eu, daca-mi dau banii. Pun si eu jumatate de bani de la mine! Le dau imediat gratis 10 hectare sa faca acolo”, a spus Ion Tiriac la ProTV.

Citeşte şi Bucureştiul poate PIERDE organizarea CAMPIONATULUI EUROPEAN de gimnastică

Romania a obtinut organizarea Campionatului European de gimnastica din 2017, cand autoritatile au promis ca vor construi o Sala Polivalenta, langa Arena Nationala. Proiectul de constructie a fost blocat din cauza unor contestatii privind firma care a castigat licitatia. Romania a propus mutarea competitiei la Cluj-Napoca, insa reprezentantii Federatiei Europene de Gimnastica nu sunt de acord.