Ion Ţiriac, GEST URIAŞ pentru România. ANUNŢ OFICIAL

Ion Ţiriac a anunţat că a obţinut toate avizele necesare pentru a demara construcţia unui patinoar de două milioane de euro la Otopeni.

11 nov. 2015, 06:27
Ion Ţiriac, GEST URIAŞ pentru România. ANUNŢ OFICIAL

Ion Tiriac a afirmat ca acesta este doar primul pas dintr-un mega-proiect. „Am terminat toate discutiile. Nu mai astept fondurile europene. Incep constructiile!”, a declarat Ion Tiriac la TV.

CITEŞTE ŞI Ion Ţiriac, ANUNŢ DISPERAT de ULTIMĂ ORĂ. „O fac eu, daţi-mi BANII!”

Miliardarul a mentionat ca patinoarul va face parte dintr-un un complex sportiv de cinci stele, pe care il va construi tot la Otopeni.

„Astept fonduri europene si voi face un bazin de inot acoperit olimpic, 25 de terenuri de tenis, cu 6 acoperite, o sala de gimnastica, un stadion cu pista de atletism si o sala de judo mica”, a precizat Ion Tiriac.

„Toate vor fi la Otopeni. Exact unde este colectia de masini. Am destul teren, imi apartine. Nu l-am furat, l-am cumparat!”, a explicat Ion Tiriac.

Ion Tiriac a promis ca va dona un patinoar statului roman in urma cu doi ani, dupa ce traditionala arena „Mihai Flamaropol” a fost inchisa din cauza situatiei dezastruoase in care a ajuns. Patinoarul va fi donat statului si va fi folosit in special de cluburile de juniori, care au ajuns sa se pregateasca in mall din cauza infrastructurii modeste din Bucuresti.