Ion Ţiriac, SCANDAL MONSTRU cu PRIMĂRIA. Reacţie vehementă a AUTORITĂŢILOR

Ion Ţiriac a ameninţat că va muta turneul de tenis de la Madrid într-o altă ţară deoarece nu se simte respectat, iar reprezentanţii Primăriei Madrid au reacţionat imediat.

05 iul. 2018, 05:09
Ion Ţiriac, SCANDAL MONSTRU cu PRIMĂRIA. Reacţie vehementă a AUTORITĂŢILOR

Oficialii municipalitatii s-au declarat socati de declaratiile facute de IOn Tiriac si spun ca acestea nu duc la nimic bun.

„Am fost surprinsi de aceste declaratii agresive. Nu este rezonabil sa incepi o negociere cu un ultimatum si presiuni. Suntem deschisi la dialog, cu o dorinta puternica de a pastra turneul”, au afirmat reprezentantii Primariei Madrid pentru El Mundo.

Reactia vine dupa ce Ion Tiriac a amenintat ca va muta turneul de tenis daca nu i se va face o oferta de nerefuzat pana la 1 august. Conform parteneriatului actual, romanul primeste 10 milioane de euro pe an din partea Primariei pentru a pastra turneul la Madrid.

Ion Ţiriac, PROCES-BOMBĂ. Miliardarul român va ajunge în INSTANŢĂ

Ion Tiriac vrea insa bani mai multi, a spus ca simte ca nu este respectat de primarul Manuela Carmena si cere si constructia unei noi sali de 10 mii de locuri. Actuala intelegere dintre Tiriac si Primaria Madrid expira in 2021.