Ion Uţă, tatăl lui Teo: Am vorbit cu ea. Din păcate, mi-am dat seama că ea nu vrea să divorţeze

Deşi între cei doi au existat mai multe neînţelegeri, Ion Uţă a vorbit cu Teo de Sărbători. În afară de urările specifice acestei perioade din an, cei doi au vorbit şi despre Constantin Iosef.

04 ian. 2013, 06:51
Ion Uţă, tatăl lui Teo: Am vorbit cu ea. Din păcate, mi-am dat seama că ea nu vrea să divorţeze

Teo Trandafir (44 de ani) s-a despărţit de soţul ei, Constantin Iosef, la doar şase luni de la nuntă.

Uţă a vorbit cu fata sa de Sărbători şi a mărturisit, pentru Click!, că „Teo nu vrea să divorţeze”.

„Dacă era Teo fericită, nu mai conta ce interese ascunse are acel om. Dar iată că simţămintele ei faţă de Iosef sunt puternice şi ea nu poate judeca cu capul limpede, la fel ca mine. Tot ce simte ea pentru el e foarte frumos, dar el nu merită. Şi am văzut că îl apără, dar face asta pentru că ea e foarte finuţă”.

Atât de supărat e Ion Uţă pe ginere, încât nu s-a putut abţine să nu-l descrie cu cele mai urâte cuvinte: „Are o privire banditească, o figură scârboasă, e un om de ultimă speţă, un grobian”.

Medicul a vorbit cu fata sa de Sărbători, în preajma Crăciunului. În afară de urările specifice acestei perioade din an, cei doi au dezbătut şi subiectul Constantin Iosef. „Am vorbit despre el, dar nu foarte mult, n-am vrut să o supăr pe fata mea. Din păcate, mi-am dat seama că ea nu vrea să divorţeze”, a mai spus tatăl vedetei de la PRO TV.