Ionel Gane a demisionat de la Dinamo după 1-2 cu FC Argeş

Antrenorul Ionel Gane a declarat, luni seară, că nu va mai antrena echipa Dinamo, după eşecul cu FC Argeş, scor 1-2, în Liga I.

16 mart. 2021, 00:52
Ionel Gane a demisionat de la Dinamo după 1-2 cu FC Argeş

Ionel Gane şi-a dat demisia de la Dinamo după eşecul de luni seară. „E ultimul meu meci la Dinamo. Cred că e nevoie de o schimbare, am făcut tot ce am putut. Cine va veni, va aduce un suflu nou, sigur e nevoie de o schimbare”, a declarat  Gane la Digisport.

„I-am anunţat şi pe băieţi, a fost ultimul meci. Eu mă opresc aici, le-am mulţumit pentru toate momentele bune pe care le-am avut împreună. E nevoie de o schimbare. N-am ce să le reproşez la meciul de azi. Am încercat în permanenţă, am dominat mult Argeşul, dar ne-a lipsit golul doi. În acest moment erau mai importante punctele. A fost ultimul meci pentru mine. Am luat decizia imediat după meci, le-am spus băieţilor în vestiar. Dacă am fi câştigat, da, aş fi rămas. Era un moment important pentru noi, dar cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut tot ce am putut, dar, în ultimul timp, rezultatele ne-au lipsit. Suporterii au dreptate atunci când echipa nu merge. Tot ei m-au rugat în iarnă să rămân. Acum ştiu că au fost supăraţi. Încă n-am vorbit cu cei din DDB, dar voi vorbi”, a mai spus Ionel Gane.

Gigi Mulțescu, din nou la Dinamo?

Ion Crăciunescu: „Gigi Mulțescu a fost variantă bună oricând, așa pare.”

Ionel Dănciulescu: „E nevoie de un antrenor cu experiență, care știe să gestioneze situații de genul acesta, mai ales că echipa e într-o situație grea, te bați la evitarea retrogradării.”

Gigi Mulțescu a antrenat Dinamo în 4 mandate. Având în vedere experiența vastă pe care o are, cel poreclit de către Mircea Rednic „SMURD-ul” ar putea fi persoana potrivită să salveze Dinamo, aflată pe locul 14 din 16 echipe.

Gigi Mulțescu a antrenat ultima dată Dinamo din 14 iulie 2020 până în 26 august 2020. El îl înlocuise pe Mihalcea pe bancă echipei din Ștefan cel Mare.

După plecarea lui Mulțescu, a venit Cosmin Contra la Dinamo, alături de secundul Jerry Gane. Contra a plecat pe 3 decembrie și Gane a rămas „principal”.

Mulțescu și-a început cariera de antrenor chiar la Dinamo, echipă pe care a pregătit-o în 4 mandate.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Argeş, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

Pentru Dinamo a marcat Achim ’71, iar pentru FC Argeş au punctat Grecu ’28 şi Malele ’84 (penalti).

Dinamo, ultima semifinalistă a Cupei României. Cum arată „careul de aşi”