Ionel Ganea, bun de plată după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan. Prima reacţie a SEXY-IMPRESAREI: ce va face cu BANII

Ionel Ganea a pierdut procesul cu Anamaria Prodan şi Cristi Tănase, preşedintele celor de la Concordia Chiajna. Fostul atacant al echipei naţionale va trebui să suporte despăgubiri după ce, în 2017, a declarat că sexy-impresara are o "relaţie mai intimă" cu antrenorul Dan Alexa.

26 mart. 2019, 07:15
Ionel Ganea, bun de plată după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan. Prima reacţie a SEXY-IMPRESAREI: ce va face cu BANII

„Cam asta se intâmpla când vorbește gura fara tine sau cineva te impinge in fata sa arunci cu noroi! Banii se donează unei case de copii! Așa ca… ai făcut o fapta buna, Ionel, fara sa-ti dai seama”, a scris Anamaria Prodan pe Facebook.

Anamaria Prodan, război total cu Cornel Dinu. Replică SUBURBANĂ a SEXY-IMPRESAREI

Cristi Tănase, a comentat pentru FANATIK: „Este adevărat că am câştigat procesul cu Ionel Ganea. Avocatul meu se ocupă de tot. A fost o declaraţie mai veche în care a vorbit urât despre mine, despre Anamaria Prodan şi despre Dan Alexa. Este uşor să arunci cu noroi. Avem şi noi familii, avem şi noi copii. Mai ales că eu cu Ionel Ganea am fost colegi la Dinamo. Mie nu îmi trebuie niciun ban. Toţi banii din acest proces dacă voi câştiga ceva, îi donez la o casă de copii. Era de ajuns să îşi ceară scuze. Am tot respectul pentru el ca jucător, dar nu poţi să arunci cu noroi”.

„Anamaria Prodan are o relaţie intimă cu Dan Alexa”. Prima reacţie a soţiei lui Reghecampf

În 2017, Ionel Ganea a avut o ieşire dură la adresa impresarului Anamaria Prodan.

„Până acum, de când a revenit Reghe la Steaua, împreună cu „impresarul anului 2016″, s-au făcut transferuri proaste la echipă. S-au adus jucători pentru a umple golurile, dar singurul transfer bun a fost Tamaş. Dintre jucătorii aduşi, tineri sau cu experienţă, nu a confirmat niciunul. E un mare semn de întrebare că s-au adus fotbaliști care nu joacă decât 4-5 meciuri pe sezon şi iau 4-5.000 de euro pe lună. Nu zice nimeni că a distrus echipe? Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Năvodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge şi Steaua. Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeţi că joacă doar fotbaliştii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. – Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează. La Chiajna, primarul Minea stă cuminte şi primeşte şi el câte ceva. Aşa se întâmplă şi la Steaua, cu oierul, ciobănaşul”, a fost declaraţia lui Ionel Ganea.