Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus Anamariei pe patul de moarte

Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani de zile, când regretata cântăreaţă de muzică populară a murit de cancer. Ionela Prodan l-a apreciat mult pe Laurenţiu Reghecampf, al doilea soţ al fiicei sale.

18 oct. 2021, 10:55
Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus Anamariei pe patul de moarte

Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus Anamariei pe patul de moarte. Anamaria Prodan și-a pierdut mama în urmă cu trei ani de zile, când regretata cântăreaţă de muzică populară a murit de cancer. Ionela Prodan l-a apreciat mult pe Laurenţiu Reghecampf, al doilea soţ al fiicei sale.

Ionela Prodan a presimţit divorţul fiicei sale? Ce i-a spus Anamariei pe patul de moarte

Anamaria Prodan i-a fost alături mamei sale din prima clipă în care i-a aflat diagnostiul cumplit până când organismul ei a cedat și a părăsit această lume. Acum aproape un an a mărturisit ce i-a spus aceasta înainte să își dea ultima suflare. „Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om. Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, secretul din buletin: „Nu m-a chemat niciodată Anamaria Prodan!”. Ce spune de mariajul cu Reghe

Ionela Prodan și-a scris testamentul încă din timpul vieții și și-a împărțit averea între cele mai importante persoane din viața ei. Moștenirea constă în patru case, mai multe terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro și niște tablouri foarte valoroase. Averea acesteia se ridică la suma de două milioane de euro.