Ionela Prodan are o AVERE URIAŞĂ. Câţi bani a strâns mama Anamariei Prodan

Ionela Prodan, care a fost internata recent din cauza unor probleme de sanatate, a strans o avere impresionanta de-a lungul carierei de cantareata de muzica populara.

05 feb. 2018, 15:56
Ionela Prodan are o AVERE URIAŞĂ. Câţi bani a strâns mama Anamariei Prodan

Ionela Prodan a depus, in toamna lui 2016, o declaratie de avere, in calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputatilor.

Ionela Prodan, SCHIMBARE RADICALĂ. A fost surprinsă în spital, fără perucă FOTO

Conform actului, artista ar detine o vila cu etaj despre care s-a scris ca ar valora, pe piata imobiliara, aproximativ 600.000 de euro. In document apare informatia ca vila, cu o suprafata de 450 de metri patrati, a fost construita incepand cu 2008. In declaratia de avere a Ionelei Prodan mai apare o casa in Bucuresti (cumparata in 1991), un apartament, tot in Bucuresti (cumparat in 1996), dar si o casa de locuit, in comuna Jilava, achizitionata in 2008.

Cantareata mai detine un teren agricol si unul intravilan, doua masini, bijuterii in valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, in timp ce in conturi se afla aproximativ 1,4 milioane de euro.

EXCLUSIV: Ionela Prodan, în STARE GRAVĂ. Este vorba despre o BOALĂ CRUNTĂ

Ionela Prodan nu a completat cati bani castiga din activitatea ei de cantareata de muzica populara. Conform declaratiei de avere, mama Anamariei Prodan incaseaza un singur venit, o pensie anuala de 26.400 de lei, adica 2.200 de lei pe luna.