Ionela Prodan şi-a făcut TESTAMENTUL. Ce avere le lasă fiicelor

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan s-a gândit din timp la averea fiicelor sale: Anamaria şi Anca. Şi, deşi fetele se înţeleg foarte bine, aceasta a vrut să clarifice din timp situaţia cu moştenirea. Aşa că a făcut un consiliu de familie şi şi-a făcut testamentul.

08 feb. 2015, 18:43
Ionela Prodan şi-a făcut TESTAMENTUL. Ce avere le lasă fiicelor

Ionela Prodan este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară şi, de-a lungul timpului, şi-a investit banii în case şi terenuri. Cum are două fete, s-a gândit să stea de vorbă cu ele, să le împartă bunurile, astfel încât, după moartea ei, să nu înceapă războiul pe avere, aşa cum se întâmplă, de exemplu, între fraţii Dolănescu. Planul ei a fost bine intenţionat, casele din ţară şi din străinătate, precum şi terenurile au fost dăruite fetelor, numai că testamentul a dispărut subit. „Mi-am făcut nişte hârtii dintr-alea acolo şi le-am pus să semneze pe amândouă! Am discutat cu ele, «Ce casă vrei tu, din România, din Bucureşti, de afară?» Astea, astea, astea, le-am înşirat acolo: «Hai, pe care o vrei tu? pe aia, pe aia?» Şi le-am pus să semneze acolo şi acum le-am întrebat şi mi-au spus: «Mami, ştii că am pierdut hârtia aia pe care mi-ai dat-o tu!»“, a povestit Ionela Prodan reporterilor emisiunii „Star News“ de la Antena 1, citată de spynews.ro. În schimb, pentru nepoţi, cântăreaţa a deschis conturi în bancă, aşa că situaţia lor e clară.

Anamaria Prodan, vilă de 1.000.000 USD la Las Vegas FOTO

Pentru Anamaria Prodan, pierderea testamentului nu pare o nenorocire. Celebra impresară susţine că are o relaţie foarte bună cu sora ei şi vrea să creadă că mama ei este nemuritoare. Iar foaia cu împărţirea averii a ajuns, din greşeală, la gunoi. „Habar nu am, ştiu că mi-a adus o foaie o dată, am pus-o pe undeva pe la bucătărie, când am spălat salata, am dat cu apă pe ea şi cred că am aruncat-o după. Deci nu mai am niciun testament, nici eu, nici Anca“, a precizat la Star News Anamaria Prodan. Printre bunurile trecute în testament figurau casele din Las Vegas, din Bucureşti şi mai multe terenuri. 

Lovitură FINANCIARĂ dată de Anamaria Prodan