Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre iubitul Margheritei: „Este doar o cunoştinţă” VIDEO

Ioniță de la Clejani a făcut primele declaraţii la România TV, după ce s-a aflat că iubitul Margheritei a fost condamnat pentru deținere și cosum de droguri.

26 mai 2020, 10:38
Ioniţă de la Clejani, primele declaraţii despre iubitul Margheritei: „Este doar o cunoştinţă” VIDEO

Iubitul Margheritei este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ‘Nordwlui’. Muzica pe care acesta o face este în mare parte despre substanțele interzise. În urmă cu doi ani, bărbatul ar fi fost condamnat pentru consumul și deținerea de substanțe stupefiante.

Ioniţă de la Clejani neagă că tânărul ar fi iubitul Margheritei şi spune că este doar o cunoştinţă.

„Din câte am înţeles nu este iubitul Margheritei, este o cunoştinţă. Nu-l cunosc pe acest băiat. Margherita este bine în acest moment. V-am spus, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că nu s-a întâmplat mai mult de atât. Margherita este o fată bună, este un copil cuminte şi nu trebuie acuzată în halul ăsta. 

Am stat de vorbă cu ea şi mi-a spus clar ‘ eu nu consum droguri’. „, a spus Ioniţă de la Clejani pentru România TV.

Margherita a provocat un accident rutier în dimineața zilei de 23 mai, pe o stradă din Capitală. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, iar cântăreața a fost testată atât cu alcooltestul, cât și cu drugtestul.

Ioniţă de la Clejani a spus că va face totul „pentru a rezolva această problemă legal. Eu nu ştiu ce trebuie să fac. O să am nişte specialişti care o să mă ajute”.

Citeşte şi Ioniţă de la Clejani face propria anchetă despre accidentul produs de Margherita. „Veţi auzi lucruri pe care nu le-aţi auzit vreodată”