Ioniţă de la Clejani, prima reacţie după ce a fost săltat de POLIŢIE şi dus la SPITAL

Ioniţă de la Clejani, unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică de petrecere de la noi, a fost transportat la spital, luni după-amiază, iar înainte de asta a fost săltat de către un echipaj de poliţie în trafic.

31 mai 2016, 15:19
Ioniţă de la Clejani, prima reacţie după ce a fost săltat de POLIŢIE şi dus la SPITAL

Ioniţă de la Clejani a ţinut să facă unele precizări legate de acest incident.

„Azi, în jurul orei 14:30, mi-am simţit viaţa pusă în pericol. Am fost agresat fizic şi verbal, fără să am nicio vină. Acum… Sunt la spital, sub atentă supraveghere medicală! Pentru cine caută la mine altceva decât adevărul: eu nu consum niciodată alcool când sunt la volan! De altfel, am şi săpat o temniţă adâncă acestui viciu în viaţa de zi cu zi. Sunt un om serios şi cu respect faţă de cei din jur.  Sunt un om de bune moravuri şi nu mi-am permis niciodată să încalc legile ţării sau pe cele ale moralei”, a fost reacţia lui Ioniţă de la Clejani.

Ioniţă de la Clejani a fost săltat de POLIŢIE în trafic. A ajuns la SPITAL

Ioniţă de la Clejani a fost transportat la spital, de către un echipaj al SMURD, iar martorii spun că ar fi avut în trafic un incident în care au fost implicate trei echipaje de Poliţie. Totul s-a întâmplat în zona Poştei Vitan din Capitală. În clipa în care a fost preluat de către poliţişti, de la autoturismul lui Ioniţă de la Clejani, un BMW X5, lipseau numere de înmatriculare.