Ionuț Vulpescu (PSD): Noua anexă a PDL apelează la o stratagemă politică. Ponta a fost toată ziua la inundaţii

Premierul s-a aflat întreaga zi pe teren și a asigurat intervenția rapidă la inundații, susţine deputatul PSD Ionuț Vulpescu, într-o declaraţie de presă.

29 iul. 2014, 15:19
Ionuț Vulpescu (PSD): Noua anexă a PDL apelează la o stratagemă politică. Ponta a fost toată ziua la inundaţii

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu susține că solicitarea PNL de amânare a lansării candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale este o „stratagemă politică”, din moment ce premierul „s-a aflat întreaga zi pe teren, și-a făcut datoria față de cei afectați de inundații și a mobilizat rapid toate mecanismele de intervenție”.

„Solicitarea celor din PNL nu reprezintă decât o stratagemă politică. Premierul Victor Ponta s-a aflat întreaga zi pe teren, și-a făcut datoria față de cei afectați de inundații și a mobilizat rapid toate mecanismele de intervenție. Acesta nu a ezitat să-și modifice imediat programul, pentru a fi alături de oamenii din zonele inundate și pentru a vedea de la fața locului care sunt următorii pași care trebuie luați.

Se pare că foștii parteneri din USL – care acum, din păcate, au devenit o simplă anexă a PDL și o parte a regimului Băsescu – au uitat complet semnificația zilei de 29 iulie. Noi, cei din PSD, alături de români, nu vom uita modul sfidător în care Traian Băsescu a rămas în funcția de președinte, după ce 7,4 milioane de români l-au demis prin vot! Împlinirea a doi ani de la acel moment trebuie marcată prin lansarea singurei soluții pentru încheierea regimului Băsescu”, afirmă deputatul Ionuț Vulpescu.