Ionuţ Gologan, românul condamnat la MOARTE în Malaezia, UMILIT de familia BECALI

Gigi Becali a anunţat că vrea să-l ajute pe Ionuţ Gologan, dar nepotul său preferat, Lucian Becali, a avut o reacţie haluciantă la adresa românului condamnat la moarte în Malaezia.

21 iul. 2015, 07:01

Lucian Becali a lansat pe pagina sa de Facebook un atac dur la adresa lui Ionuţ Gologan.

„Nu ințeleg de ce pe mass-media din tara se tot vorbeste si se fac articole despre acest romanas, ca nu pot sa-i zic roman, cu tot respectul. In cele 2-3 poze pe care le au ziarele, omu’ e un mare cocalar, un manelist notoriu cu lantau pe gat , la maieu cu bratele pe afara si ochelari de soare cu rama alba ca orice meltean care se respecta fratee…

Prietene, cand umbli cu 4-5 kg de albeata la tine, asteapta-te sa te mierleasca aia. Sau tu ai crezut ca-i telemea de oaie. Hai sa fim seriosi, stiai prea bine, era posibil s-o dai, dar acum e posibil s-o iei. Partea proasta e ca aia nu te mierlesc cu „ingecsie” letala, poate-ti taie capu’ la ghilotina, sau bei un kil de furadan. Am citit undeva ca executa cate 5-6 pe zi d-alde astia ca tine , dar cine stie, in fine!”, a scris Lucian Becali.

Citeşte şi IMPRESIONANT! Ce i-a SCRIS Gigi Becali românului CONDAMNAT la MOARTE în Malaysia

Nepotul lui Gigi Becali nu s-a oprit insa aici: „Partea buna e ca pe lumea „cealanta” o sa te vezi cu toti traficantii de droguri. Voi intre voi, mafiotii. Daca-ti ieșea, mare mafiot ce te intorceai tu la Romanica. Iti luai masina si bagai manele pa oras”.

Citeşte şi EXCLUSIV. Gigi Becali, despre românul din Malaysia: „Nu poate fi vorba de CAUŢIUNE!”

Gigi Becali declara recent ca se va implica in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia, astfel ca intentioneaza sa plece in tara asiatica. Gigi Becali a anuntat ca este gata sa ofere un milion de euro pentru a-l elibera pe Ionut Gologan.