Ionuţ „Jaguarul”, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a despărţit de frumoasa Nella

Ionuţ "Jaguarul" a vorbit despre relaţia dintre el şi frumoasa Nella, după ce în urmă cu doar câteva zile a apărut zvonul că cei doi s-au despărţi. 

22 iun. 2018, 15:38
Ionuţ „Jaguarul”, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a despărţit de frumoasa Nella

Fanii „Jaguarului” au avut un soc in urma cu cateva zile, cand a inceput sa circule zvonul conform caruia Ionut si frumoasa Nella nu ar mai forma un cuplu. Mai mult, Nella ar fi şters toate pozele cu Ionuţ.

Jaguarul a „spulberat” zvonul spunând că vrea sa se insoare şi ca isi doreste neaparat un copil.

„Iubita mea este cam suparata ca am lasat-o singura in Belgia. Nu a putut sa vina cu mine in Romania, ca nu i-au dat sefii concediu. Ma simt singur fara ea, dar dupa ce imi rezolv cateva treburi ma intorc la ea. Ne dorim sa facem nunta anul viitor, dar cine stie cum ne duce viata, poate o facem chiar anul acesta. Imi doresc mult un copil, un baiat. Vreau un „golan” (rade) si bineinteles ca si o nunta. Nu este adevarat ca ne-am despartit. Suntem foarte bine, ne vom casatori. Venirea mea in Romania are legatura cu alte lucruri, nu cu asa ceva. Repet, suntem bine, ne iubim. E posibil sa facem nunta chiar anul asta, la sfarsit, dar daca nu, sigur anul viitor”, a declarat Ionut Sugacevschi pentru WOWbiz.ro.

Ionut „Jaguarul” este unul dintre cei mai iubiti fosti concurenti de la Exatlon. Ambitios, puternic si cu o poveste de dragoste care le-a „topit” inimile doamnelor, protagonistul nostru a polarizat sute de mii de fani.

Citeşte şi EXATLON SEZONUL 2. Şefa emisiunii a dat din casă. „Va fi un sezon mai bun decât primul….”