Ionuţ Negoiţă, obligat să îi plăteacă DAUNE MORALE de 100.000 de euro lui Ştefan Bărboianu

Ştefan Bărboianu a câştigat în instanţă civilă procesul cu Ionuţ Negoiţă la un an şi jumătate după ce finanţatorul lui Dinamo i-a reziliat contractul şi l-a acuzat că a aranjat meciul cu Steaua, jucat în mai 2015. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă.

23 dec. 2016, 07:33
Ionuţ Negoiţă, obligat să îi plăteacă DAUNE MORALE de 100.000 de euro lui Ştefan Bărboianu

Tribunalul Bucureşti i-a dat câştig de cauză lui Bărboianu şi îl obligă pe Negoiţă la plata a 100.000 de euro daune morale. Mai mult, conducătorul echipei din Ştefan cel Mare e obligat să publice în presă, pe propria cheltuială, decizia instanţei.

ŞOC ÎN FOTBAL. Ionuţ Negoiţă, SUSPENDARE-RECORD după scandalul cu Ştefan Bărboianu

„În dosarul nr. 11020/3/2016 – Admite în parte cererea. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 100.000 de euro, reprezentând daune morale. Obligă pârâtul să publice pe cheltuială proprie, în cotidianul Gazeta Sporturilor şi pe site-ul de Internet www.gsp.ro, precum şi în două cotidine de sport, a prezentei hotărâri, sub acţiunea plăţii de daune cominatorii de 100 de lei, pe zi de întârziere de la data rămânerii definitive a acesteia. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 22.12.2016”, este decizia luată de Tribunalul Bucureşti.

Ştefan Bărboianu, AUDIAT în scandalului blatului STEAUA – DINAMO. Primele DECLARAŢII

Bărboianu a anunţat, prin intermediul avocatului Dan Idita, că va face recurs la Curtea de Apel: „Este o soluţie bună, însă în ceea ce priveşte daunele acordate nu suntem mulţumiţi şi cu siguranţă vom face apel”.

Pe 5 mai 2015, la două zile după meciul Steaua – Dinamo, scor 3-1, Ionuţ Negoiţă anunţa că l-a dat afară pe fundaşul Ştefan Bărboianu pentru prestaţia din partida respectivă şi nu ezita să afirme că „ştiu cine, ştiu locul, ştiu şi despre cât e vorba”.