Ionuţ Vulpescu: Sprijinul pentru tineri este un punct central al Programului Prezidenţial al lui Victor Ponta

Deputatul PSD Ionuţ Vulpescu susţine că sprijinul pentru tineri este un punct central al Programului Prezidenţial al lui Victor Ponta.

30 sept. 2014, 13:24
Ionuţ Vulpescu: Sprijinul pentru tineri este un punct central al Programului Prezidenţial al lui Victor Ponta

„Victor Ponta este singurul candidat inscris in cursa prezidentialelor care a prezentat romanilor un proiect concret de tara, cu o viziune noua si pe termen lung. Romania are nevoie sa investeasca mai mult in tineri si sa puna un accent mai mare pe solidaritatea cu grupurile dezavantajate, dar si pe respectarea meritelor cetatenilor valorosi.

Crearea de oportunitati in tara pentru tinerii care vor sa se intoarca din strainatate, mai multe locuri de munca si sprijin pentru cei care vor sa-si intemeieze o familie, acestea sunt repere importante ale investitiei in generatia tanara, care se regasesc in Programul Prezidential al lui Victor Ponta.

Premierul a demonstrat pana acum ca este un om al faptelor, iar rectificarea bugetara pozitiva aplicata marti de Guvern este un nou astfel de exemplu, care are rolul de a sprijini multe domenii prioritare, precum Sanatatea, Educatia, Munca, Apararea si Justitia”, a declarat deputatul PSD Ionuţ Vulpescu.