Viorica Dăncilă, taxată pentru gafa din Muntenegru: "A venit să ne ofere sprijin pentru intrare în UE şi n-are habar unde e?"

Publicat: Vineri, 27 Iulie 2018 09:12 // Actualizat: Vineri, 27 Iulie 2018 09:19 // Sursa: romaniatv.net

Presa din spațiul ex iugoslav nu o iartă pe Viorica Dăncilă pentru gafa de la Podgorița, când prim-ministrul României a salutat Priștina, capitala auto-declaratului stat Kosovo, în timp ce era în capitala Muntenegrului. Gafă monumentală, de necrezut așa lapsus, spun ziarişii muntenegreni.

"Gafă a premierului României! A încurcat Priştina cu Podgorița!", publică site-ul Mondo din Muntenegru.

Iar cel mai important portal de ştiri din Muntenegru scrie: „Gafă a premierului român la Podgorița! «Mă bucur că sunt la Priştina»", reia în titlu site-ul, declaraţia Vioricăi Dăncilă. Nu mai puţin de 89 de comentarii însoţesc articolul. „Politicienii n-au habar de geografie", "Vă vine să credeţi că a venit să ne ofere sprijin pentru intrare în UE şi n-are habar unde e?", "Este de nescuzat!", "A fost oare o greşeală intenţionată?" sunt câteva dintre opiniile postate de cititori.

Viorica Dăncilă, o nouă gafă: a confundat capitala Muntenegrului cu capitala Kosovo, în timpul vizitei în Muntenegru VIDEO

„Gafă inimaginabilă a premierului României", detalii despre întâlnirea dintre cei doi premieri.

Iar presa din Serbia preia în ediţiile de astăzi informaţia. Ziariştii Publicaţiei Blic se întreabă : „Guvernul muntenegrean acoperă gafa?"

„A crezut că e în Serbia! Lapsus al premierului român la Podgoriţa. «Mă bucur că sunt la Priştina»", titreaza Sîrbia Danas. De menţionat că Belgradul, care nu a acceptat niciodată declararea unilaterală a independeţei Kosovo, consideră în continuare că Priştina este încă parte a Serbiei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
gafa Viorica Dancila Muntenegru podgorica Priştina Viorica Dăncilă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7787
RON
11 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H