iPhone 4S s-a lansat oficial şi în România VEZI OFERTELE

COSMOTE, Orange și Vodafone au anunțat deja ofertele pentru noul iPhone 4S, dar mulți dintre consumatori nu și-ar putea permite terminalul din cauza puterii de cumpărare scăzute de la noi, susţin retailerii.

09 nov. 2011, 05:58
iPhone 4S s-a lansat oficial şi în România VEZI OFERTELE

„Dorinţa există, puterea de cumpărare însă limitează manifestarea dorinței. Din păcate, mai avem de vândut în magazinele noastre multe zeci de mii de alte telefoane până când volumele de iPhone vor fi semnificative în România. Acest lucru se întâmplă deja de 2-3 ani în țările din vestul Europei, acolo iPhone are o cotă foarte importantă din totalul vânzărilor de telefoane. Cum trendurile acestea nu ne ocolesc, se va întâmpla la fel și în România”, a declarat pentru RTV.net, Costin Soare, director comercial Avenir Telecom.

Potrivit ofertelor prezentate de operatorii din România, cele mai avantajoase pachete sunt la Vodafone unde primeşti telefonul iPhone 4S gratuit cu un abonament lunar în valoare de 80 de euro pe lună timp de doi ani, Orange oferă telefonul la preţ de 179 de euro cu un abonament de 49 de euro pe lună timp de doi ani, iar Cosmote vine iPhone 4S cu 183 euro cu un abonament de 48,36 euro pe lună timp de doi ani.

Retailerii sunt de părere că sărbătorile de iarnă vor stimula semnificativ vânzările de smartphone-uri, iar lansarea iPhone 4S în această perioadă îi va avantaja si pe clienți.

„Cred că suprapunerea lansării iPhone 4S peste perioada cea mai bună din an din punct de vedere al vânzărilor este un avantaj atât pentru jucătorii din piața GSM, cât și pentru clienți. Sunt convins că ofertele celor 3 operatori vor fi atractive și apreciate de clienți și este posibil ca lupta să se dea mai mult pe pachețele de servicii oferite decât în prețul terminalului în sine”, a mai declarat reprezentantul Avenir Telecom.

Lista completă a ofertelor prezentate de operatori

UPDATE

COSMOTE România a prezentat astăzi oferta completă pentru terminalele iPhone 4S. Modelul cu o memorie internă de 16 GB are un preț de pornire de la 799 RON pentru abonamentul Adventure, iar modelul cu o memorie de 32 GB are un preț de pornire de 1.229 RON tot cu abonamentul Adventure. Operatorul a adăugat în ofertă și iPhone 4 de 8GB al cărui preț pornește de la 299 RON.

“Știm că în România noul iPhone 4S este foarte așteptat atât de fanii iphone, cât și de către cei care apreciază interfața prietenoasă și toate aplicattile care transformă fiecare utilizare a acestuia într-o experiență extraordinară.”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer al COSMOTE România.

Ofera COSMOTE România pentru iPhone 4S si iPhone 4 de 8GB