Ipostaza în care a fost surprins un cunoscut CÂNTĂREŢ CANADIAN, la două săptămâni după ce a devenit tată FOTO

Un cunoscut artist canadian a fost fotografiat cu un accesoriu ciudat la pantaloni, la doar două săptămâni după ce a devenit tată. Astfel, Michael Buble pare să arate faptul că nu are voie să se gândească la lucruri perverse, având un lacăt la pantaloni, în timp ce soţia lui are grijă de băieţelul pe nume Noah.

11 sept. 2013, 14:40

Buble a fost surprins în cursul zilei de marţi, în faţa unui hotel din New York, în timp ce vorbea cu o fană, potrivit The Sun.

Citeşte şi Michael Buble a devenit tătic. Prima fotografie cu bebeluşul şi mămica sexy FOTO

Fotograful a rămas surprins să descopere că artistul avea ataşat la pantaloni un lacăt. Cu toate că fanii au rămas uimiţi de gestul bărbatului, mulţi dau vina pe Luisana Lopilato, soţia lui, pentru această alegere a accesoriilor.

Îmi este foarte dor de el şi îmi este dor de soţie. Dar cred că Cred că atunci când am plecat, am lăsat copilul pe mâini bune. Soţia mea are familia ei alături, deci nu este singură. Sunt foarte îndrăgostit de micuţul meu. Foarte mult„. a declarat cântăreţul de 38 de ani.

Citeşte şi Reese Witherspoon se apucă de muzică: Va înregistra un duet cu Michael Buble

Inedit este faptul că tânăra de 26 de ani a scris pe blogul personal despre probleme pe care le-a avut la naştere, doctorii fiind obligaţi să recurgă la o cezariană de urgenţă, într-o încercare de a ajuta femeile canadiene care trec prin complicaţii similare.