Ipoteză HALUCINANTĂ în cazul avionului malaezian dispărut în ocean: AMERICANII l-au doborât

Un expert în aviaţie a prezintă o ipoteză aproape incredibilă în cazul dispariţiei avionului malaezian, în martie, în Oceanul Indian. Marc Dugain susţine că SUA ar fi doborât aeronava cu pasageri, pentru că se temeau de un eventual atac de amploare, în genul celor din 11 Septembrie 2001.

23 dec. 2014, 16:52
Ipoteză HALUCINANTĂ în cazul avionului malaezian dispărut în ocean: AMERICANII l-au doborât

Expertul francez Marc Dugain a lansat ipoteza potrivit căreia avionul malaezian, un Boeing 777, cursa MH370, cu 239 de persoane la bord, care zbura de la Kuala Lumpur spre Beijing, ar fi fost atacat şi doborât de către americani, care se temeau că în aeropnavă ar exista terorişti sinucigaşi ce ar fi putut atac cum a fost cel din 11 Septembrie 2001, la o bază americană Diego Garcia, din Oceanul Indian, scrie The Independent.

a fost doborât de armata americană, care se temea de un atac de genul celui comis pe 11 septembrie 2001, susţine un expert francez, fost director al unei companii aeriene, citat de Paris Match, relatează The Independent. Dugain, fost director al companiei Proteus Airlines, susţine chiar că fragmentele avionului de pasageri sunt în Oceanul Indian, în apropierea bazei americane din Diego Garcia.

Citeşte şi IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei ZBORULUI MH370: Toţi PASAGERII au fost OMORÂŢI de PILOT prin ASFIXIERE

„Aceasta este o bază aeriană extrem de puternică. Este surprinzător că experţii americani afirmă că nu cunosc unde s-a prăbuşit avionul. Fără a intra în teorii ale conspiraţiei, există posibilitatea ca americanii să fi oprit acest avion”, afirmă Dugain.

Teritoriul britanic Diego Garcia este situat în centrul Oceanului Indian, găzduind din anii 1970 o bază aeriană americană strategică.

Resturile avionului nu s-au găsit nici până acum, dar speculaţiile privind misterioasa dispariţie a aeronavei malaeziene continuă să suscite interes.


loading...