IPOTEZĂ ŞOC în cazul elevei violate de 5 colegi la Constanţa. S-ar fi folosit „drogul violului” VIDEO

Noi ipoteze apar în cazul elevei drogate și violate de cinci elevi de liceu din Constanța. Ultima ipoteză arată că eleva ar fi putut fi sedată cu substanța denimită "drogul violului".

27 ian. 2014, 11:15
IPOTEZĂ ŞOC în cazul elevei violate de 5 colegi la Constanţa. S-ar fi folosit „drogul violului” VIDEO

Cazul balerinei care a căzut de la balconul unei unităţi de cazare din sudul litoralului, acum câţiva ani, rămâne învăluit în mister, scrie replicaonline.ro.

Există speculaţii cum că ea ar fi fost victima unui drog, cunoscut ca drogul violului. Nu este singura tânără care a trecut prin momente grele, dar care ulterior nu-şi aduce aminte ce a făcut peste noapte.

ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

Potrivit specialiştilor, drogul violului poate avea astfel de efecte, iar ce este mai interesant legat de el este şi faptul că dispare rapid din corp: după câteva zile, el nu mai poate fi detectat în urină sau sânge. Singurul test care îl poate detecta şi după un timp mai îndelungat este cel al firului de păr. ADN-ul din firul de păr poate spune dacă cineva a fost sau nu drogat cu această substanţă, spun specialiştii.

În acest context, readucem în atenţie şi cazul minorei care acuză că a fost drogată şi violată de băieţi de la Liceul Internaţional din Constanţa, dar şi alte două licee, în final 5 tineri primind mandate de arestare preventivă. Nu este exclus ca ea să fi consumat drogul violului, de unde şi lipsa ei de reacţie în momentele partidelor de sex, aşa cum se poate observa din filmările care au ajuns pe Internet.

Având în vedere speculaţiile pe această temă, dar şi faptul că Agenţia Naţională Antidrog a demarat o amplă acţiune de prevenire a consumului de droguri, specialiştii ANA din Constanţa s-au aflat, zilele trecute, în mijlocul elevilor de la Liceul de Informatică. Specialiştii Centrului Antidrog din Constanţa au desfăşurat activităţi de prevenire la clasele XII A şi B, respectiv la 3 clase de a IX-a din cadrul Liceului de Informatică.

Mărturii incredibile în cazul elevei DROGATE şi VIOLATE de colegi la Constanţa. Totul a fost filmat

Citeşte şi A apărut un martor cheie în cazul tinerilor acuzaţi că au drogat şi violat o colegă. Riscă închisoarea