Ipoteză ŞOC despre meciul Poli Iaşi – FCSB 1-0. „Au vrut să-l ardă pe Gigi Becali. Nişte COARDE!”

FCSB a pierdut neaşteptat meciul de la Iaşi, cu un gol primit în superioaritate numerică, iar acum are a doua şansă la titlu. Dacă Gigi Becali a dezvăluit acum două zile că putea aranja partida, pentru a câştiga, joi a apărut o ipoteză uluitoare.

10 mai 2018, 09:06
Ipoteză ŞOC despre meciul Poli Iaşi – FCSB 1-0. „Au vrut să-l ardă pe Gigi Becali. Nişte COARDE!”

Dumitru Dragomir susţine că jucătorii de la FCSB l-ar fi lucrat pe Gigi Becali la meciul de la Iaşi. Fără să ofere mai multe detalii, fostul şef al LPF a lansat un scenariu uluitor şi l-a acuzat pe Gigi Becali că nu ştie cum să şi-i apropie pe jucători.

Gigi Becali a refuzat să facă BLAT la Iaşi. „Puteam să câştig meciul, dar am spus că joc corect!”

„Tare mă tem că la Iaşi a fost ceva de rupt gâtul. Nu pe Dică, săracul nu are nicio contribuţie la treaba asta. Pe Gigi au vrut să-l ardă! Trebuie să ştii cum să te comporţi cu jucătorul, nu trebuie să stai doar cu biciul pe el. Trebuie să ştii să te apropii de el, să-i oferi toate condiţiile şi el atunci te urmează. Cu educaţia câştigi mult mai mult decât cu banii! Dacă ai o strategie şi ai minte, nu există să nu-i ţii aproape. Să alerge până mor! Dumnezeule, nu făcea unul un presing, un marcaj! Puneţi pe cineva să ia kilometri alergaţi la meciul ăsta, trece cineva de opt kilometri? La noi, în limbaj fotbalistic, se numesc coarde”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.