Ipoteză şoc în cazul Alexandrei şi Luizei. Poliţia nu confirmă decesul fetelor de la Caracal

Publicat: Luni, 19 August 2019 11:33 // Actualizat: Marţi, 20 August 2019 10:31 // Sursa: romaniatv.net

Alexandra şi Luiza ar putea fi în viaţă. Ipoteza ar putea fi susţinută de faptul că poliţia nu confirmă decesul şi de faptul că familia nu a primit nicio bucată de os pentru a face expertiza internaţională, potrivit România TV.

"Nici eu nu cred că fiica mea e moartă. Pot să vorbesc pentru ambele că nu sunt moarte. Trebuie ceva oficial. Până nu avem ceva oficial, eu nu cred. (...) Sunt prea multe speculaţii. Prima dată s-a spus că a luat-o pe Luiza, că a ţinut-o trei săptămâni, că-i pe Dunăre, că-i pe Olt. Probabil că ar trebui să se decidă, să spună odată unde e, ori că în ziua în care a luat-o, a violat-o şi a ucis-o. Am impresia că îşi bate joc de noi", a declarat mama Luizei Melencu, la România TV

Şi unchiul Alexandrei are speranţa că fata este în viaţă.

"Eu din prima zi, de când ni s-a zis "Condoleanţe!" şi până astăzi spun acelaşi lucru. Ni s-a spus că o găsiseră moarta, ei bine nu o găsiseră moartă. Şi după ce nu au găsit-o moartă pe Alexandru,  nu mi-am schimbat părerea. Cred că nu a fost ucisă acolo şi nu mă poate convinge nimeni că a fost ucisă acolo. Nu poate să-mi confirme nimeni că a fost ucisă în acel recipient în curtea acelui individ. Dimpotrivă cred că a fost scoasa, acum să fiu într-o negare absolută şi să intru într-un ridicol sau eu şi familia să nu acceptam o realitate, sigur acest lucru se întâmplă, dar asta nu înseamnă că dacă mâine cineva ne vine cu o chestiune clară si spune "Alexandra este decedata" nu recunoastem asta", a susţinut Alexandru Cumpănaşu, la România TV.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra cazul Caracal Gheorghe Dinca luiza tragedie caracal
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără operații estetice. Care este de fapt, numele ei de fată
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără...
HUFF.RO
HUFF.RO
21 aug 09:15
Răspunde | Votează email 0 email
Stela
Cred ca fetele au fost rapite si duse in adapostul antiaerian din zona . Crec cu tarie in aceasta variantasi care nici nu a intrat in calcul ca pista de ancheta . Dinca nu a fost decat o unealta sau un complice .
20 aug 18:47
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: [email protected] puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
[email protected]
1
EUR
4.8721
RON
01 Oct
noapte 11 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H