Ipoteză şoc lansată de unchiul Alexandrei. Fata a fost dusă la Bolzano şi se afla în viaţă, în Italia

Publicat: Sâmbătă, 28 Septembrie 2019 16:59 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Septembrie 2019 17:39 // Sursa: romaniatv.net

Unchiul victimei de la Caracal face din nou dezvăluiri explozive şi spune că Alexandra ar putea fi în viaţă. Alexandru Cumpănaşu spune că are date despre traficul de tinere și cum sunt acestea ascunse în Italia. El a menţionat cazul unei fete dusă din România și preluată în Italia la doar două zile de la dispariția Alexandrei.

Alexandru Cumpănaşu spune că Alexandra și Luiza ar fi fost transportate în Bolzano, Italia. „Pe 27 iulie, un apropiat al unei călăuze specializate în transportul victimelor rețelelor de prostituție din Italia a asistat la un transfer al unei tinere dintr-un autoturism care o aducea din România, Alexandra. Într-o dubă utilitară care urma să o transporte la o destinație din sudul peninsulei, unde urma să fie ascunsă de eventualele controale ale poliției și a carabinierilor.

Citeşte şi Avocatul familiei Măceşanu, dezvăluiri halucinante despre reţeaua lui Dincă VIDEO

GT este barman și lucrează într-un local frecventat de indivizi dubioși, unii dintre ei proxeneți care își plasează fetele în zonele de atracție turistică. Cel mai important element al dezvăluirilor aflate de investigatori din echipa mea este că pe harta de tranzit a rețelelor de trafic de persoane din Italia apare o localitate despre care niciun trust de presă din România nu a aflat adevărul despre Alexandra, trebuie să-l aflăm noi.

Cel mai important moment al dezvăluirilor aflate de investigatorii din echipa mea este că pe harta de tranzit a rețelelor de trafic de persoane din Italia apare o localitate - BOLZANO, oraș în care a avut loc transferul victimei. Asta e localitatea unde a fost dusă Alexandra", susţine Alexandru Cumpănaşu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H