Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul jeep-ului găsit pe fundul unui canal cu un cadavru în el

Ipoteză şoc în cazul tânărului descoperit mort în maşină, pe fundul unui canal din Buzău. În jeep ar fi fost şi iubita lui, care este acum căutată de salvatori. Criminaliştii cred că femeia a reuşit să iasă din maşină, dar nu şi la suprafaţă.

12 aug. 2014, 10:36
Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul jeep-ului găsit pe fundul unui canal cu un cadavru în el

Scafandrii au găsit, marţi după-amiază, după aproape şase ore de căutări, şi cadavrul tinerei de 22 de ani care s-a înecat alături de iubitul ei în autoturism.

Tinerii din satul Cândeşti s-au dus ieri după-amiază la scăldat. Când au intrat în apă, şi-au dat seama că în canalul de irigaţii se află o maşină şi au sunat imediat la 112.

„Am venit la baie, cu cativa baieti pe pod acolo si au spus ca iese combustibil din apa si ca miroase foarte urat. A aruncat un prieten o funie legata cu un cric de masina, am pus mana pe funie, m-am lasat in jos in apa pe funie si am stat cu picioarele pe plafonul masinii. Atunci mi-am dat seama ca e masina, dupa forma”, a declarat unul dintre ei.

Timp de două ore, pompierii s-au chinuit să scoată maşina din apă, cu ajutorul localnicilor. Pompierii au descoperit că pe scaunul şoferului se afla cadavrul unui tânăr. Acesta a fost identificat. Era tot din judeţul Buzău, localitatea Mânzeşti, şi avea 26 de ani. Maşina de teren era înmatriculată în Anglia.

După o primă evaluare a cazului, anchetatorii cred că este vorba de un accident de circulaţie. Şoferul conducea cu viteză, a ratat o curbă de 90 de grade către podul care traversează canalul şi a plonjat cu maşina în apă. Poliţiştii au deschis o anchetă.